четврток, 26. јануари 2023. Вести денес: 186
home Вести

Петок и Понеделник неработни денови

Петок и Понеделник неработни денови

31 јули, петок, Курбан бајрам, првиот ден на Курбан бајрам, е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Македонија.

По повод денот на Републиката 2 август, недела, во понеделник на 3 август е неработен ден за сите граѓани на територијата на Република Македонија.

Најнови вести