среда, 14. ноември 2018. Вести денес: 2
home Вести

Петар Арсовски зажали што влезе во дуел со Бил Николов (ВИДЕО)

Петар Арсовски зажали што влезе во дуел со Бил Николов (ВИДЕО)

Македонскиот аналитичар Петар Арсовски и претседателот на Македонското меѓународно движење на човекови права беа дел од телевизиското гостување на англискиот сервис на Турската телевизија.

Арсовски сигурно зажалил за настапот во емисијата, погледнете.