понеделник, 8. март 2021. Вести денес: 1
home Вести

Пешевска: Жените од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат двигател на промените во Република Македонија на локалните избори оваа есен

Пешевска: Жените од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат двигател на промените во Република Македонија на локалните избори оваа есен

ПОСЕТА НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ НА УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ ШТИП!
Вечерва остварив посета на Општинскиот комитет на Унијата на жени Штип. Полна сала жени, со силна енергија и мотивација за промени, бидејќи Штип и Македонија заслужуваат подобро. Жените од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат двигател на промените во Република Македонија на локалните избори оваа есен.

ПОСЕТА НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ НА УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ ШТИП!

Вечерва остварив посета на Општинскиот комитет на…

Posted by Жаклина Пешевска on Wednesday, January 27, 2021

Коронавирус