петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Вести

Пешевска со семeјна приказна – Семејството е столб на општеството

Пешевска со семeјна приказна – Семејството е столб на општеството

ЧЕСТИТ 15ТИ МАЈ – МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА СЕМЕЈСТВОТО! СЕМЕЈСТВОТО Е СТОЛБ НА ОПШТЕСТВОТО! ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НАШАТА СЕМЕЈНА ПРИКАЗНА!

Семејството е заедница на маж, жена и деца. Улогата на мајката и таткото во семејството е незаменлива, и тие неможат да бидат заменети со родител 1 и родител 2. Семејството е столб на општеството!, пишува во својата Фејсбук објава претседателката на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ Жаклина Пешевска.

Коронавирус