петок, 20. мај 2022. Вести денес: 23
home Вести

Пешевска ги објави имињата на членките на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ кои ќе бидат дел од ИК

Пешевска ги објави имињата на членките на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ кои ќе бидат дел од ИК

Ова е тимот од кој како претседателка на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ ќе барам посветена работа. Овие жени ќе бидат во служба на жените – членки од сите Општински комитети, истакна Жаклина Пешевска.

Честа, порача таа, но и големата одговорност да бидат членови на Извршниот комитет на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ ја имаат:

Емилија Ангелова – Генерален секретар

Мартина Спасовска – Технички секретар

Бети Стаменковска Трајковска

Слаѓана Митовска

Милка Тримчевска

Павлинче Честојнова

Лидија Водјаник

Јелена Жугич

Виолета Ковачевиќ

Даниела Јовчевска Михајловска

Нермин Теловска

Анета Шандева Доневска

Верче Мицевска

Надица Танчева Тулиева

Весна Ничева

Сузана Мурџева

Даниела Христова

Христина Смилевска

Ирена Стерјовска Локвенец

Анита Гинова Каракутова

Ангелина Петкова

Тања Достинова Запрова

Лидија Петкова

Валентина Велјановска

Светлана Карапетрова

Елена Зарковска

Христина Серафимовска

Елизабета Тодоровска

Даница Јованова

Весна Атанасовска Маневска

Катерина Божиновска

Ова е тимот од кој како претседателка на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ ќе барам посветена работа. Овие жени ќе бидат во…

Gepostet von Жаклина Пешевска am Mittwoch, 21. Oktober 2020

 

Коронавирус