среда, 23. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

Пешевска: Барањата на граѓаните се и наши барања, излеговме денес да дадеме поддршка на протестот за поддршка на жртвите од групата на телеграм

Пешевска: Барањата на граѓаните се и наши барања, излеговме денес да дадеме поддршка на протестот за поддршка на жртвите од групата на телеграм

ПРОТЕСТ ЗА ПОДДРШКА НА ЖРТВИТЕ НА ГРУПАТА “ЈАВНА СОБА” НА ТЕЛЕГРАМ!
БАРАЊАТА НА ГРАЃАНИТЕ, СЕ И НАШИ БАРАЊА!

Убав сончев ден за протести, бидејќи кога институциите не функционираат тогаш должност на граѓаните е да се организираат и да излезат на улиците да бараат правда и почитување на законите. Како граѓани на Република Македонија а потоа и како Пратеници избрани од граѓаните, излеговме денес да дадеме поддршка на протестот организиран од невладините организации за поддршка на жртвите од групата на телеграм и барање одговорност со цел никогаш во иднина да не се повтори креирање на ваква група и создавање на нови жртви!

Фејсбук статус на Жаклина Пешевска

ЕУРО 2020

Македонија