понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 18
home Вести

Перински: Марин во својот мандат правеше се, само не работеше

Перински: Марин во својот мандат правеше се, само не работеше

Марин можеше и во овие 4 години да изгради голф терен.
Марин можеше да го реши проблемот со аерозагадувањето.
Марин можеше да го реши и сообраќајниот и паркинг хаос.
Марин можеше да го реши и проблемот со недостатокот на места во градинките како и многу други работи…
Ама ако го направеше сето ова ,народот ќе помислеше дека е некаков тест,па затоа одлучи да не прави ништо.

Фејсбук статус на Златко Перински од ВМРО-ДПМНЕ

Марин можеше и во овие 4 години да изгради голф терен.

Марин можеше да го реши проблемот со аерозагадувањето.

Марин…

Posted by Zlatko Perinski on Monday, February 1, 2021

ЕУРО 2020

Македонија