понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 108
home Вести

Пејачите се откажуваат од настап на срамната прослава во сабота, благодарение на твитерџиите?

Пејачите се откажуваат од настап на срамната прослава во сабота, благодарение на твитерџиите?

Дел од артистите кои се најавени во програмата на Владата за прослава на условената покана за ЕУ и НАТО ги откажуваат настапите?!

Твитерџиите ги “распнаа” изведувачите со статуси, барајќи од нив да ја бојкотираат оваа прослава, која ja нарекоа прослава за “промена на државното име”.

Дел од изведувачите потоа се јавија со свои коментари:

Еве дел и од твитовите:

Коронавирус