недела, 26. септември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Паунов: Истрошените кадри на СДСМ, ветуваат исти проекти од 2017 година

Паунов: Истрошените кадри на СДСМ, ветуваат исти проекти од 2017 година

„Истрошените кадри на СДСМ, ветуваат исти проекти од 2017 год.
2 изборни циклуси по ред губи катастрофално во Карбинци, на овие избори ќе се стави крај на 20 годишното функционирање на Јордан Насев“, вели Виктор Паунов во неговиот Фејсбук статус.

Коронавирус