четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 88
home Вести

Патот во националниот парк „Галичица“ отворен за сообраќај

Патот во националниот парк „Галичица“ отворен за сообраќај

Регионалниот пат Трпејца – Царина низ национален парк Галичица од денеска се отвара за сообраќај за сите видови моторни возила со вкупна тежина до 3.5 тони, соопшти ЈП „Македонија пат“.