недела, 20. октомври 2019. Вести денес: 0
home Вести

Парламентот утре ќе ја разрешува Катица Јанева

Парламентот утре ќе ја разрешува Катица Јанева

Претсeдателот на Собраниео Талат Џафери за утре во 13 часот закажа седница со единсвена точка на дневниот ред – разрешување на осомничената обвинителка Катица Јанева.