понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 63
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Панова: СДСМ во паника, нареди да се избрише видеото со поткупот

Панова: СДСМ во паника, нареди да се избрише видеото со поткупот

Видеото избришано поткупот СТОО!!

Коронавирус