понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 185
home Вести

Панихида за Даме Груев

Панихида за Даме Груев

Панихида за Даме Груев ќе биде одржана оваа сабота, информира Иван Соколов.

„Браќа и сестри, да Ве известам дека на 26.12.2020 ( сабота ) ќе организираме панихида за Даме Груев, во с. Русиново со почеток од 9 часот.

Ве поканувам сите заедно да присуствуваме и да му оддадеме почит на големиот македонски син Даме Груев.

Некои даваат многу, но тие дадоа сè! Да им ја одадеме ние барем нашата почит“ – истакна тој!

Најнови вести

Коронавирус