понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 116
home Вести

Пандов: Пратеници од СДС, кога виделе колкава пара се врти и нуди за гласање, бараат и тие да бидат парично „појачани“

Пандов: Пратеници од СДС, кога виделе колкава пара се врти и нуди за гласање, бараат и тие да бидат парично „појачани“

Одреден број на пратеници од СДС, кога виделе колкава пара се врти и нуди за гласање, се погласно почнале да се бунат и да бараат и тие да бидат ”појачани”. Бројките кои се спомнувале биле од 500.000 до 1.000.000 евра или долари. Видот на валута бил во зависност од тоа дали пратеникот е повеќе про ЕУ или про НАТ-напиша аналитичарот Александар Пандов на својот Фејсбук профил.

Коронавирус