понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 88
home Вести

Пандов: Победнички листи на ВМРО-ДПМНЕ, еден месец до соборувањето на Заевата банда

Пандов: Победнички листи на ВМРО-ДПМНЕ, еден месец до соборувањето на Заевата банда

Одлични, победнички листи на ВМРО. На кандидатите им посакувам избор и влез во што поголем број во Собранието на Република Македонија. На тие што сакале или очекувале дека ќе бидат кандидати ви посакувам повеќе среќа на наредните избори, пишува на Фејсбук Александар Пандов.

Само еден месец не дели од можноста конечно сите заедно да ја собориме заевата банда, составена од предавници и рекетари. Оваа битка заради опстанокот на Македонија и на нас самите како народ, ние Македонците не смееме да ја изгубиме!

Победата на овие избори им ја должиме и на патриотите од 27 Април кои безправедно робијаат по Македонските затвори.

Коронавирус