петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 5
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Пандов:Мицкоски јасно укажа дека не еважно кој ја повикал помошта, важно е дека таа помош е за целиот медицински персонал

Пандов:Мицкоски јасно укажа дека не еважно кој ја повикал помошта, важно е дека таа помош е за целиот медицински персонал

Единствена помош што ние добиваме сега освен таа по службена должност од Кина и Америка и од две единствено пријателски земји на Република Македонија по лично пријателство или еве по партиско пријателство на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски е од Унгарија и од Словенија.

Инфлатилност е вие да седите пред камера и да говорите 5 часа и од тоа да нема ништо. На позиција сега е СДСМ не е ВМРО-ДПМНЕ. СДСМ ги имаат тие визит карти ги немаат овие од опозиција. Овие од опозиција имаат само лично пријателство, ова го истакна Александар Пандов во своето гостување во „Само Вистина“.

Пандов во своето гостување во врска со помошта која денеска стаса за справување со корона вирусот која беше добиена од страна на ВМРО-ДПМНЕ го посочи следново -Јас денеска го гледам пресот на Мицкоски и 10 пати кажа дека ниту е важно кој ја повикал помошта туку важно е дека помош дошла и дека таа помош е стрикно за медицнскиот персонал. Оттука јас не знам што поголема коструктивност може ВМРО-ДПМНЕ да направи.

ВМРО-ДПМНЕ е најголема политичка организијација и сила во Република Македонија со најголем број на луѓе и тоа подразбира доктори, економисти и дават мислење во одредени домени.Конкретно предлозите на ВМРО-ДПМНЕ околу тестирањата беа дека треба да има поголем број на тестирање и тоа е пример на поголем број на земји во светот.

Коронавирус