понеделник, 3. октомври 2022. Вести денес: 2
home Вести

Овие пратеници се вистински срам за нацијата!

Овие пратеници се вистински срам за нацијата!

(ФБ статус на Тања Каракамишева- Јовановска)

На чело со големиот СКИЈОР Заев кој секогаш бега во други држави кога се носат историски одлуки за “неговата” држава, овие пратеници ќе бидат запишани на црната листа политичари кои денес го закопаа унитарниот карактер на “својата” Татковина!

1. Томислав Тунтев – ЗА
2. Анета Симеска – Димоска – ЗА
3. Павле Богоевски – ЗА
4. Костадин Ацевски – ЗА
5. Диме Велковски – ЗА
6. Сашко Атанасов – ЗА
7. Лидија Тасевска – ЗА
8. Милева Ѓорѓиева – ЗА
9. Мирослав Јовановиќ – ЗА
10. Панче Иванов – ЗА
11. Ристе Ташев – ЗА
12. Александар Кирацовски – ЗА
13. Бетиане Китев – ЗА
14. Тања Ковачев – ЗА
15. Васко Ковачевски – ЗА
16. Сашко Костов – ЗА
17. Катерина Кузмановска – ЗА
18. Жаклина Лазаревска – ЗА
19. Мери Лазарова – ЗА
20. Хари Локвенец – ЗА
21. Бранко Маноиловски – ЗА
22. Никица Корубин – ЗА
23. Горан Милевски – ЗА
24. Соња Миракивска – ЗА
25. Горан Мисовски – ЗА
26. Јован Митрески – ЗА
27. Јулиана Николова – ЗА
28. Бери Рабаџиевска – Наумовска – ЗА
29. Илија Николовски – ЗА
30. Стево Пендаровски – ЗА
31. Костадин Костадинов – ЗА
32. Татјана Прентовиќ – ЗА
33. Чедомир Саздовски – ЗА
34. Кети Смилеска – ЗА
35. Славица Шуманска – Митева – ЗА
36. Ирена Стефоска – ЗА
37. Мира Стојчевска – ЗА
38. Фросина Ременски Тошевска – ЗА
39. Благојче Трпевски – ЗА
40. Петар Атанасов – ЗА
41. Ивана Туфегџиќ – ЗА
42. Јагода Шахпаска – ЗА
43. Татијана Лалчевска – ЗА
44. Мухамед Зекири- ЗА
45.Џеват Адеми- ЗА
46.Ејуп Алими- ЗА
47. Али Ахмети- ЗА
48. Амди Бајрам- ЗА
49. Теута Биљаљи- ЗА
50. Африм Гаши- ЗА
51. Артан Груби- ЗА
52. Мерал Узеири-Ферати- ЗА
53. Агим Муртезанов- ЗА
54. Мирсада Емини-Хасани- ЗА
55. Фадил Зендели- ЗА
56. Енес Ибрахим- ЗА
57. Реџеп Мемеди- ЗА
58. Реџаил Исмаили- ЗА
59.Алија Камберовски- ЗА
60. Неџбедин Каремани- ЗА
61. Ѓулумсер Касапи- ЗА
62. Весел Мемеди- ЗА
63. Маја Морачанин- ЗА
64. Ферид Мухиќ- ЗА
65. Самка Ибраимоски- ЗА
66. Сурија Рашиди- ЗА
67. Талат Џафери- ЗА
68. Агим Шаќири- ЗА
69. Шпреса Хадри- ЗА

Народот од вас очекуваше подобрување на економскиот стандард на граѓаните, уште го очекува првиот позитивен и добар проект од нивна полза ама еве и после 7 поминати месеци нема ни трага ни глас од него!

Проекти и инвестиции нема ама затоа укинување, рушење, рекордни задолжувања на тони!

Вие сте вистински срам за нацијата!

Вашата несовест никој и никогаш нема да може да ја избрише!

Нека ви служи на чест, иако вие чест немате и очигледно никогаш не сте ја имале !

Коронавирус