недела, 4. јуни 2023. Вести денес: 71
home Вести

„Овие не можат да исчистат тоа што претходните изградија“- надлежните потфрлија, граѓаните со замерки за неажурноста на службите (ФОТО)

„Овие не можат да исчистат тоа што претходните изградија“- надлежните потфрлија, граѓаните со замерки за неажурноста на службите (ФОТО)

Граѓаните се незадоволни од реакцијата на градските служби, но и тоа како институциите се справуваат со снегот на останатите патишта низ државата, кои поради снежните наноси се неисчистени и на дел од нив сообраќајот се одвива во екстремни услови.

Поради снегот денеска во Скопје повеќе градски и приградски автобуски линии се скратени. Не сообраќа автобусот до Нерези (Македонско село) и приградските линии 64, 80, 80а и 180.

 

 

Најнови вести