петок, 20. мај 2022. Вести денес: 147
home Вести

Ова се општините со над 50% излезност до 17 часот

Ова се општините со над 50% излезност до 17 часот

Над 50 проценти излезност до 17 часот, според сајтот на ДИК има во следниве општини:

Крива Паланка 57,82%

Новаци 53%

Демир Капија 52%

Ранковце 52%

Демир Хисар 51%

Вевчани 50%

Прилеп 50%

Крушево 50%

Кратово 50%.

Најнови вести

Коронавирус