петок, 15. јануари 2021. Вести денес: 196
home Вести

Отворено писмо од претседателот на заедницата на Македонците во Хрватска: Заев ќе остане запомнат во историјата како најголем лажго и предавник

Отворено писмо од претседателот на заедницата на Македонците во Хрватска: Заев ќе остане запомнат во историјата како најголем лажго и предавник

Претседателот на Заедницата на Македонците во Република Хрватска, Илија Христодулов упати отворено писмо во врска со актуелната тема во Македонија, велепредавството на премиерот Зоран Заев.

Во продолжение може да го прочитате целосното писмо.

Најнови вести

Коронавирус