среда, 8. декември 2021. Вести денес: 116
home Вести

Отворен Регионалниот граѓански штаб на кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ од ИЕ 1

Отворен Регионалниот граѓански штаб на кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ од ИЕ 1

Со Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова и кандидатката за пратеник Велика Стојкова Серафимовска, денеска го отворивме Регионалниот граѓански штаб спроти Соборниот храм во Центар. Сите граѓани се добредојдени, на заинтересираните ќе им биде врачена програмата која што е најсеопфатната политичка понуда што некогаш некоја партија ја понудила.

Ова е уникатна програма каде во илјадниците мерки се прецизно и точно објаснети нашите цели, заложби, инструментите, институциите, временските рокови за реализација и чинењето на истите.
Ова е огромен проект за #OбноваНаМакедонија. Им препорачувам на граѓаните да ја погледнат, затоа што има многу повеќе за секого.

Коронавирус