понеделник, 25. септември 2023. Вести денес: 112
home Вести

Остана уште еден неработен ден до крај на годината

Остана уште еден неработен ден до крај на годината

Денот на Македонската револуционерна борба – 23 Октомври беше неработен ден за сите граѓани.

Ни остана уште продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури до декември, односно.

На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридсски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд.

Најнови вести