вторник, 19. октомври 2021. Вести денес: 181
home Вести

Основно училиште во Пехчево работи без парно греење, учениците и наставниците смрзнуваат

Основно училиште во Пехчево работи без парно греење, учениците и наставниците смрзнуваат

Просториите во кои што се одвива настава со децата од 1-во до 3-то одделение во ООУ “Ванчо Китанов” во Пехчево неколку денови работат без греење, пренесе порталот Брегалнички.

Седат во незатоплени простории, а онлајн настава држат и наставниците од своите работни места.

Ваква е реакцијата на повеќе родители чии што малолетни дечиња посетуваат настава во ова училиште.

Целата вест прочитајте ја на Брегалнички.

Локални избори 2021