петок, 24. мај 2019. Вести денес: 0
home Вести

Општина Аеродром го менува статутот, ќе додава Северна Македонија

Општина Аеродром го менува статутот, ќе додава Северна Македонија

Како тоа да е најважно во општинава. #ЗлатноМарин на денешната седница на совет предложи изменување на статутот на општина Аеродром со додавање на зборот на „С“ пред името Македонија. Објави Дејан Митески на својот Фејбук профил.