вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 156
home Вести

Онлајн разговор: „Зависности кај деца и млади во време на пандемија”

Онлајн разговор: „Зависности кај деца и млади во време на пандемија”

Здружението ХОПС денеска, на нивната фејсбук страна ќе спроведе онлајн разговор на тема „Зависности кај деца и млади во време на пандемија”.

На оваа тема соговорници ќе бидат: Деспина Стојановска -психолог и Дарко Богески – активист и параправник во ХОПС, додека разговорот ќе го модерира Благородна Коцева Симјанов.

Овој настан е поддржан од OSCE Mission to Skopje во склоп на проектот: „Живеење со зависност – подобрување на менталното здравје и квалитетот на живот на децата и младите кои употребуваат дроги за време на пандемската криза на Ковид-19”.

Локални избори 2021