петок, 23. јули 2021. Вести денес: 150
home Вести

Она кога ќе го добиеш во лице: Мицкоски до Саше Политико – Продолжи да земаш пари од Заеви, а јас ќе продолжам да ја зборам вистината

Она кога ќе го добиеш во лице: Мицкоски до Саше Политико – Продолжи да земаш пари од Заеви, а јас ќе продолжам да ја зборам вистината

Она кога ќе го добиеш во лице: Мицкоски до Саше Политико продолжи да земаш пари од Заеви, а јас ќе продолжам да ја зборам вистината!

Коронавирус