вторник, 31. јануари 2023. Вести денес: 148
home Вести

Оглас за над три хектари во Џумајлија

Оглас за над три хектари во Џумајлија

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска од село Сарамзалино, општина Лозово, ќе ги соопшти деталите за новиот јавен оглас за давање под закуп државно земјоделско земјиште во Џумајлија.

Станува збор за површина од над три хектари.

Николовски ќе се осврне и на идните мерки во земјишната политика.

(Миа)