четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 115
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Вести

„Одземената гардероба на Боки сега други ја носат низ Скопје“, тврди неговиот адвокат

„Одземената гардероба на Боки сега други ја носат низ Скопје“, тврди неговиот адвокат

Адвокатот на Бојан Јовановски тврди дека е прекршена процедурата при одеземањето на неговата гардероба. Според Дукоски, Боки дел од таа гардероба ја имал уште во 2012 година. Тие во судот презентирале 1650 фотографии кога и каде гардеробата е носена.

-Кој е доказот дека парите во 2017 година ги трошел на купување гардероба и како тоа ќе се темели дека се перени пари? Пола од одземената гардероба на Боки сега ја носат низ Скопје, тврди Дукоски.

Тој се прашува како е можно ЈО да не издаде наредба одземената гардероба да биде предадена во агенцијата за одземен имот и оти не е направена спецификација дали е таа оригинал или не и кога е купена.

Парламентарни избори 2020