четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 184
home Вести

Одложени мерките за вакцинација против Ковид-19

Одложени мерките за вакцинација против Ковид-19

Министерството за здравство информира дека мерките кои се однесуваат на вакцинација против Ковид19, предлог на МЗ и Комисијата за заразни болести, се одложени за наредната владина седница.