сабота, 27. февруари 2021. Вести денес: 93
home Вести

Oд 1 февруари овој патен правец ќе биде затворен 5 месеци

Oд 1 февруари овој патен правец ќе биде затворен 5 месеци

Од 1 февруари.2021 година целосно ќе се затвори сообраќајот на регионалниот пат P1103, делница Лакавица-Неготино, со времетраење од пет месеци.

ДГТ ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица известува дека забраната е поради рехабилитација на мост број 3 на регионалниот пат P1103, делница Лакавица-Неготино.

Коронавирус