вторник, 7. април 2020. Вести денес: 5
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Очигледно е кои години се најлоши: Погледнете ја реализацијата на јавните инвестиции за периодот 2009-2019

Очигледно е кои години се најлоши: Погледнете ја реализацијата на јавните инвестиции за периодот 2009-2019

Погледнете ја реализацијата на јавните (капитални) инвестиции за периодот 2009-2019.

-2018 и 2019 се убедливо најлоши години, оценуваат од Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ кои го објавија ова видео.

Коронавирус