петок, 24. септември 2021. Вести денес: 134
home Вести

Очевидецот Борис за ТВ 24: Не успев да си ја спасам жената (ВИДЕО)

Очевидецот Борис за ТВ 24: Не успев да си ја спасам жената (ВИДЕО)

Големиот пожар во Старо Нагоричане ја зеде првата жртва. Жена изгоре во куќата што ја зафатил пожарот. Обидувајќи се да се засолни од оганот, таа се заклучила во куќата и не успеала да се извлече пред пламените јазици.

„Стојанка беше во собата. Не можев да и помогнам. Имаше животинки, ништо не остана. Никој не помогна. Кога се изгоре, тогаш дојдоа. Немам сега за ништо, за леб, вода, апчиња.“ – изјави Борис кој живеел со Стојанка.

Коронавирус