понеделник, 19. април 2021. Вести денес: 176
home Вести

Обраќање на претседателот Иванов денеска во Парламентот

Обраќање на претседателот Иванов денеска во Парламентот

Претседателот на државата Ѓорге Иванов денеска напладне ќе го одржи традиционалното годишно обраќање во Собранието на Република Македонија.

Редовното годишно обраќање на Претседателот на РМ пред законодавниот дом е предвидено со Уставот на државата.

Коронавирус