вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 1
home Вести

Од понеделник старт на кампањата: „Обновата пред вашиот дом“

Од понеделник старт на кампањата: „Обновата пред вашиот дом“

Од понеделник, 20 јануари почнуваме со кампања ,,Обновата ПРЕД ВАШИОТ ДОМ”. Тимови на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги посетат вашите домови, ќе ги посетиме сите населени места, села и градови.

Ќе разговараме со секој еден од Вас. Ние сме едни од вас и заедно со вас ќе ја поразиме оваа штетна власт. Доаѓаме сега, но ќе дојдеме и по 12 април да дадеме отчет за сработеното, за мерките кои сме ги направиле и ќе ги направиме.

Вие граѓаните сте причината за која работиме, и заедно ќе создадеме иднина. Заедно да ставиме крај на поразите, измамите и криминалите.

Заедно да се избориме за подобро утре и шанса која и треба на Македонија. Обновата пред Вашиот дом, за вас и за Македонија!

Коронавирус