сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Објавен оглас за прием на 125 професионални војници во Армијата

Објавен оглас за прием на 125 професионални војници во Армијата

Министерството за одбрана денеска објави Јавен оглас за прием на нови 125 професионални војници на служба во Армијата на Република Македонија.

Подетални информации во однос на Јавниот оглас може да се најдат на веб страната на Министерството за одбрана www.mod.gov.mk. Рокот за пријавување е 15 дена.

Коронавирус