четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 120
home Вести

О2 иницијативата: Во исчекување ќе не биде ли за ЕУ, мижиме пред злоделата што ни се случуваат пред нос

О2 иницијативата: Во исчекување ќе не биде ли за ЕУ, мижиме пред злоделата што ни се случуваат пред нос

Во исчекување ќе не биде ли за ЕУ, мижиме пред злоделата што ни се случуваат пред нос. Без срам!, велат од О2 иницијативата за заштита и одбрана на природата и обезбедување на чиста и здрава животна средина.

-Колку илјадници новозаболени од канцер се потребни да разберете дека секое ваше замижување врз геноцидот на сопствениот народ не може да го покрие и најскапиот ПР. Говори исполнети со достигнувања како канти за ѓубре, засадени дрвја, субвенции, а 100кратно зголемените штети ги премолчувате. Извинете господа ама одамна “Царот е гол”, колку побрзо сфатите, толку подобро за вас, стои на нивната Фејсбук страница.

Локални избори 2021