четврток, 25. февруари 2021. Вести денес: 54
home Вести

О2 Иницијатива: Ложење гуми во печки за вар кај Костурино, струмичко – За ова се лежи во затвор (ФОТО)

О2 Иницијатива: Ложење гуми во печки за вар кај Костурино, струмичко – За ова се лежи во затвор (ФОТО)

Ложење гуми во печки за вар кај Костурино, Општина Струмица

Апокалипса на нашата реалност, дистопичниот свет на нашата земја како исечок од Mad Max.
Секој кој знае/л и бил/е одговорен и надлежен во било каков контекст ќе одговара за ова. За ова се лежи во затвор, објави на Фејсбук иницијативата О2 споделувајќи ЛИНК од текст.

Коронавирус