Новачевски му одговори на Дончев: Ви се погоди печалбата во Македонија, затоа и се вративте?

Ристо Новачевски, вработен во Дијамед Македонија, кого директорот на Фондот за здравствено осигурување Ден Дончев го обвини дека е неформален сопственик на фирмата, кому му биле исплаќани високи суми пари, а истиот ден кога биле префрлени пари од шведскиот купувач отворил сметка во странска банка, ги демантира небулозните тврдења на Дончев изнесени на прес-конференција во … Продолжи со читање Новачевски му одговори на Дончев: Ви се погоди печалбата во Македонија, затоа и се вративте?