понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 66
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Нов „Live chat“ на ВМРО-ДПМНЕ со д-р Андон Чибишев и Орце Ѓорѓиевски во 17:30 часот

Нов „Live chat“ на ВМРО-ДПМНЕ со д-р Андон Чибишев и Орце Ѓорѓиевски во 17:30 часот

ВМРО-ДПМНЕ како и секој ден така и денеска со почеток во 17:30 часот ќе го одржи својот нов „Live chat“ со докторот Андон Чибишев и Орце Ѓорѓиевски.

-Денеска со почеток во 17:30 часот на “live chat” ќе разговараме со
Д-р Андон Чибишев и м-р Орце Ѓорѓиевски „Затоа што секој живот вреди“.
Имате можност да поставите прашања на овој пост или за времетраење на live chat-от, прашања кои ќе Ви бидат одговорени за време на chat-от. Информирајте се за мерките за заштита и се останато што Ве интересира во врска со Корона вирусот, како и предизвиците кои ни следат.

Бидејќи секој живот вреди, да се однесуваме одговорно.
Да купуваме македонски производи, затоа што ја сакаме Македонија !

Коронавирус