недела, 5. јули 2020. Вести денес: 0
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Вести

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остварат средби со голем број на граѓани

Носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остварат средби со голем број на граѓани

Во текот на утрешниот ден 30.06.2020 година, носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места:

-Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети Општина Конче во 17:00 часот, Општина Радовиш во 18:30 часот, Општина Струмица во 20:30 часот.

-Носител на ИЕ 1, проф. д-р. Гордана Силјановска Давкова во 13:00 часот ќе даде изјава на Боемска улица.

Во 20:00 часот предвидено е Трибина позади Филхармонија.

-Носител на ИЕ 2, Владо Мисајловски, во 12:00 часот Блага Вода населено место Стопански двор, Волково, при што е предвидено да биде дадена изјава за медиуми.

– Носител на ИЕ 6, Дафина Стојаноска, во Гостивар 13:00 часот ќе оствари средба со турчинки во Качамаку и УЖ, по завршување на средбата предвидена е изјава за медиуми.

Во 18:00 часот ќе ја посети МК Циглана и ќе оствари средба со граѓани. По средбата е предводено изјава за медиуми.

Парламентарни избори 2020