понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 165
home Вести

Нормализиран сообраќајот преку Обиколница Битола

Нормализиран сообраќајот преку Обиколница Битола

Сообраќајот на патниот правец А3 Прилеп – Битола – Ресен преку Обиколница Битола е нормализиран за сообраќај.

– На делот на свлечиштето ќе се изведуват градежни работи, за таа цел ќе биде затворена едната лента во должина од 200 метри. Поради тоа сообраќајот ќе се одвива по една сообраќајна лента за што е поставена содветна светлосна сигнализација (семафори) која ќе го регулира сообраќајот, соопшти ЈП Македонијапат.

Најнови вести

Коронавирус