четврток, 8. декември 2022. Вести денес: 30
Во живо

„Св. Климент Охридски, стожерот на македонската грамотност“

home Вести

Ништо не остана од белите дробови на Велес: Снимка од дрон

Ништо не остана од белите дробови на Велес: Снимка од дрон

Ништо не остана од Белите Дробови на градот. Снимка со дрон…

Qatar 2022