четврток, 22. јули 2021. Вести денес: 204
home Вести

Никовски: Заедно со народот да ја обновиме Македонија

Никовски: Заедно со народот да ја обновиме Македонија

Заедно со народот да ја обновиме Македонија. Време е. Време е за чесно работење и исполнување на ветеното. Доста беа неуспеси. Време е за обнова и повеќе за секого. Посета на Драчево. Средба со драчевци. Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова.
Коце Трајановски. Игор Никоски. Бети Трајковска.

Обнова на Македонија

Коронавирус