понеделник, 13. јули 2020. Вести денес: 0
home Вести

Николовски на Фејсбук: Падна Заев! Паднаа предавствата!

Николовски на Фејсбук: Падна Заев! Паднаа предавствата!

Падна Заев! Паднаа предавствата!

Одиме на избори за да ја обновиме Македонија! Со Господ напред, храбро и цврсто Македонија ќе победи!