недела, 1. октомври 2023. Вести денес: 66
home Вести

Николовски: Математички приказ на бесчувствителноста и забеганоста на Заев, преку човечки животи во гола борба за власт арам да му е!

Николовски: Математички приказ на бесчувствителноста и забеганоста на Заев, преку човечки животи во гола борба за власт арам да му е!

Математички приказ на бесчувствителноста и забеганоста на Заев. Преку човечки животи во гола борба за власт. Арам да му е!

Фејсбук статус на Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Најнови вести