сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Николовски: Имаме план за обнова на Македонија

Николовски: Имаме план за обнова на Македонија

Имаме план за обнова на Македонија.
– Невработеност под 10%
– Платите да пораснат за најмалку 25%
– Пензиите да пораснат за 25-50% во зависност од висината на пензијата
– Поголеми субвенции во земјоделието и
– Намалување на даноците на рекордно ниско ниво од 8%
Нашиот план е развој и заштита на клучните столбови на државата со цел обнова на Македонија!

Коронавирус