сабота, 15. август 2020. Вести денес: 60
home Вести

Николовска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува за заштита и унапредување на малите бизниси и занаетчиството

Николовска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува за заштита и унапредување на малите бизниси и занаетчиството

-Она што ви го ветуваме и што се содржи во програмата на ВМРО-ДПМНЕ е дека ќе го помогнеме приватниот сектор и ќе создадеме посебни услови за развој на приватните бизниси и за развој посебно на занаетчиството и на малите бизниси, изјави кандидатот за пратеник во изборната единица 1 на ВМРО-ДПМНЕ, Ружица Николовска во нејзиното видео кое го објави на својата фејсбук страница.

Во продолжение може да го слушнете целото видео.

Коронавирус