понеделник, 18. јануари 2021. Вести денес: 0
home Вести

Николова: Кога од светот ќе замине талент кој скришно се бори со внатрешни демони, срцето ми се распарчува, почивај во мир, драга Туфи

Николова: Кога од светот ќе замине талент кој скришно се бори со внатрешни демони, срцето ми се распарчува, почивај во мир, драга Туфи

Почивај во мир, драга Туфи, прекрасна дамо Беличанец. Секој пат кога ќе чујам за смрт, јас се потресувам, дури и да не знам за кого станува збор, јас се потресувам. Таква сум. напиша на Фејсбук, македонската писателка Ксенија Николова.

Коронавирус