четврток, 22. октомври 2020. Вести денес: 86
home Вести

Николов во Бања Лука на конгрес на ПДП

Николов во Бања Лука на конгрес на ПДП

Присуствував и се обратив како гостин на 9тиот конгрес на Партијата за Демократски Прогрес во Бања Лука.
Сестринска партија на ВМРО ДПМНЕ и член на семејството на Европските Народни Партии.
Членство во Европската унија, владеењто на правото и правдата се патот кој треба да го изодат сите земји од регионот.
На тој пат ВМРО ДПМНЕ е спремно да соработува со сите сестрински партии од регионот.
ЕУ е нашата перспектива и нашата иднина. Правдата е неприкосновена и насушна потреба на сите. Објави на Фејсбук, Игор Николов од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус