сабота, 1. октомври 2022. Вести денес: 26
home Вести

Николов со прашање: Дали Никоб има дозвола за вршење дејност Брза Помош?

Николов со прашање: Дали Никоб има дозвола за вршење дејност Брза Помош?

Доктор Игор Николов преку Твитер прашува дали Никоб има дозвола за  вршење дејност Брза Помош?

Тој вели дека според законот само ЈЗУ има право да врши дејност Брза Помош. Никоб не е ЈЗУ, вели тој.

 

Коронавирус